Betoane

Betoane

Bolintin Vale, Ciolpani si Sema Park Bucuresti sunt cele trei statii de betoane detinute de Corsarul Rosu, plasate strategic atat in interiorul Bucurestiului cat si in jurul lui, cu acces facil la infrastructura rutiera.

Astfel, furnizarea betonului catre beneficiar se face rapid, prin intermediul celor 25 de automalaxoare proprii, existand si posibilitatea turnarii betonului cu ajutorul a 4 autopompe, doua cu brat de 24 m si cate una cu brat de 36 m si 46 m, sau cu pompa stationara. Puteti consulta aici lista de preturi.

Personalul specializat ofera clientilor toate informatiile de care au nevoie in alegerea tipului de beton potrivit fiecarui proiect:

Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km 30
Responsabil statie: 0744 319 033
DN1, km 39
Responsabil statie: 0744 654 374
Sema Park Bucuresti – Sectorul 6, Splaiul Independentei, nr. 319, zona OB, nr. 409
Responsabil statie: 0744 319 033

Cele trei statii de betoane de tip Libherr Betomix 2,25, cu capacitate de 100 mc/h fiecare pot asigura necesarul de beton de cea mai buna calitate pentru orice tip de lucrare si in orice cantitate.

Toate materialele produse de Corsaru Rosu sunt certificate de SC ALL CERT PRODUCT dupa ultimele editii ale standardelor nationale armonizate cu standardele europene, iar societatea are implementat si recertificat din 2010 sistemul de management integrat pentru calitate, mediu si securitate ocupationala, celelalte materiale ce intra in componenta betonului (ciment, aditiv etc.) sunt achizitionate de la producatori consacrati si au certificate de conformitate.

Activitatea statiei de betoane este coordonata de un responsabil cu controlul productiei (autorizat ISC in anul 2006 ca sef de statie de betoane), iar productia este verificata continuu de laboratorul statiei; seful de laborator fiind deasemenea autorizat ISC. Incercarea probelor prelevate de laboratorul statiei se face la un laborator de gradul II autorizat ISC.