Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r104580lari/corsarul-rosu.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722
Betoane – Corsarul Rosu – Betoane si agregate, transport aerian, cartier rezidential, materiale de constructii

Betoane

Cife01
cife02
cife03

Betoane

Bolintin Vale, Ciolpani si Sema Park Bucuresti sunt cele trei statii de betoane detinute de Corsarul Rosu, plasate strategic atat in interiorul Bucurestiului cat si in jurul lui, cu acces facil la infrastructura rutiera.

Astfel, furnizarea betonului catre beneficiar se face rapid, prin intermediul celor 25 de automalaxoare proprii, existand si posibilitatea turnarii betonului cu ajutorul a 4 autopompe, doua cu brat de 24 m si cate una cu brat de 36 m si 46 m, sau cu pompa stationara. Puteti consulta aici lista de preturi.

Personalul specializat ofera clientilor toate informatiile de care au nevoie in alegerea tipului de beton potrivit fiecarui proiect:

Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km 30
Responsabil statie: 0744 319 033
DN1, km 39
Responsabil statie: 0744 654 374
Sema Park Bucuresti – Sectorul 6, Splaiul Independentei, nr. 319, zona OB, nr. 409
Responsabil statie: 0744 319 033

Betoanele Clasice:

Atunci cand comnandati betonul pentru lucrarea dv, este foarte important sa folositi exact clasa de beton specificata de proiectant in PROIECTUL de EXECUTIE.


Dupa alegerea betonului, luati in calcul si faptul ca in functie de natura santierului dv, in afara de pretul betonului si al transportului, este foarte posibil sa aveti nevoie si de alte servicii, in special cel de pompare. Astfel, pretul comenzii dv va include in principal pretul betonului, pretul transportului pana la santier, pretul de dislocare a pompei si pretul pentru durata de stationare a pompei in santier.


Orientativ, betoanele clasice (B150, B200, B250, B350, B400) au urmatoarele utilizari:


Beton B150 (C8/10)

Betonul B150 este un beton folosit indeosebi ca strat de egalizare sub fundaţii sau ca strat suport pentru betonul armat. Atunci cand comandati beton B150 trebuie sa aveti in vedere ca in cazul in care acesta ar trebui turnat prin pompare, trebuie sa specificati acest lucru in comanda, deoarece pentru a putea fi pompat, acest beton trebuie sa aiba în compoziţia sa agregate cu dimensiuni de maxim 16mm.


Beton B200 (C12/15)

Betonul B200 este folosit în diverse elemente de structura (fundaţii, pardoseli) ca beton simplu sau armat. In functie de specificatiile proiectului dv., betonul B200 se poate folosi şi în alte elementele ale constructiei precum stâlpişori şi bulbi la zidariile autoportante, centuri sau plăci. Atunci cand comandati beton B200 trebuie sa aveti in vedere ca in cazul in care acesta ar trebui turnat prin pompare, trebuie sa specificati acest lucru in comanda, deoarece pentru a putea fi pompat, acest beton trebuie sa aiba în compoziţia sa agregate cu dimensiuni de maxim 16mm.


Beton B250 (C16/20)

Betonul B250 se foloseşte la executia elementelor precum fundaţiiloe de beton armat, pardoseli, stâlpi de rezistenţă, grinzi, centurilor şi plăci. Betonul de tip B250 este cel mai comun, fiind utilizat în majoritatea constructiilor cu unul sau doua niveluri (parter sau parter şi etaj). Atunci cand comandati beton B250 trebuie sa aveti in vedere ca in cazul in care acesta ar trebui turnat prin pompare, trebuie sa specificati acest lucru in comanda, deoarece pentru a putea fi pompat, acest beton trebuie sa aiba în compoziţia sa agregate cu dimensiuni de maxim 16mm.


Beton B350 (C20/25)

Betonul B350 este un beton superior. Betonul de tip B250 este recomandat de obiceila executia elementelor de structura speciale cum sunt stalpii de sustinere, grinzile cu deschideri si/sau incarcari mari, placi, fundatii speciale sau fundatii normale care trebuie sa preia incarcari mari. Betonul B350 este recomandat si in situatiile in care este necesara o reducere a timpului de decofrare. Betonul B350 este recomandat si in realizarea unor lucrari speciale cum ar fi - elemente de structuri ce trebuie sa respecte conditii speciale de permeabilitate si de rezistenta la atac chimic, elemente ce raman la exterior (alei, drumuri, platforme rutiere, bazine, rezervoare, piscine, fose septice) si alte elemente la care conditiile de proiectare impun o clasa superioara de beton, cu un continut mare de ciment. In cazul in care veti folosi betonul B350 la exterior, va trebui sa specificati acest lucru in comanda, deoarece in reteta betonului vor trebui adaptate special tipul si concentratia de ciment, tipul de aditiv. Optional se poate adauga armare cu fibre (fulgi) de polietilena sau ace metalice. Atunci cand comandati beton B350 trebuie sa aveti in vedere ca in cazul in care acesta ar trebui turnat prin pompare, trebuie sa specificati acest lucru in comanda, deoarece pentru a putea fi pompat, acest beton trebuie sa aiba în compoziţia sa agregate cu dimensiuni de maxim 16mm si nu se recomanda sa aiba in compozitie fibre de polietilena sau ace metalice.


Beton B400 (C25/30)

Betonul B400 este un beton de clasa superioara. Betonul B400 se recomanda constructii civile, industriale sau la lucrari speciale in elemente precum fundatii de tip piloti, piloti secanti, grinzi de coronament, fundatii de tip barete, radiere la constructii cu regim de inaltime mare si cu presiuni mari la nivelul talpilor de fundare.



Cele trei statii de betoane de tip Libherr Betomix 2,25, cu capacitate de 100 mc/h fiecare pot asigura necesarul de beton de cea mai buna calitate pentru orice tip de lucrare si in orice cantitate.

Toate materialele produse de Corsaru Rosu sunt certificate de SC ALL CERT PRODUCT dupa ultimele editii ale standardelor nationale armonizate cu standardele europene, iar societatea are implementat si recertificat din 2010 sistemul de management integrat pentru calitate, mediu si securitate ocupationala, celelalte materiale ce intra in componenta betonului (ciment, aditiv etc.) sunt achizitionate de la producatori consacrati si au certificate de conformitate.

Activitatea statiei de betoane este coordonata de un responsabil cu controlul productiei (autorizat ISC in anul 2006 ca sef de statie de betoane), iar productia este verificata continuu de laboratorul statiei; seful de laborator fiind deasemenea autorizat ISC. Incercarea probelor prelevate de laboratorul statiei se face la un laborator de gradul II autorizat ISC.