Despre noi

 

 

Corsarul Rosu
este o poveste de success.

A inceput in 1993, ca o afacere de familie, care in scurt timp, prin munca si constiinta lucrului bine facut s-a transformat in lider de piata in productia de agregate de balastiera, betoane, si transport in constructii. In prezent, pentru zona de Sud-Est a tarii, Corsarul Rosu este principalul partener al companiilor ce doresc sa demareze un santier. Un partener recunoscut prin promptitudine si seriozitate, si nu in ultimul rand ...recunoscut prin calitate!


Agregate Betoane Constructii Transport


Societatea livreaza toata gama de agregate minerale, incepand cu stare bruta pana la agregate pentru destinatii speciale, ca balast sau amestec optimal 0-71 mm pentru platforme carosabile, fundatii de drumuri, etc.. Agregatele sunt livrate cu ajutorul unei flote proprii de 27 autocamioane (basculante 8x4 si semiremorci basculante) marcile Volvo, Man Scania si Renault.

Corsaru Rosu detine si patru statii de betoane Liebherr, cu capacitate de 100 mc/h fiecare, unde produce beton pentru constructii civile si industriale si beton rutier. 25 automalaxoare tip CIFA si 4 pompe tip Putzmeister cu brat de 24m/36m/46m asigura non stop livrarea si punerea in opera a betonului. 31 Cementruck-uri pentru transportul cimentului vrac aprovizioneaza atat statiile proprii cat si ale partenerilor.

De asemenea din flota de transport mai fac parte si semiremorci transport marfa precum si autospeciale pentru transporturi speciale (agabaritice, cisterne, etc.). Parcul de utilaje este intregit de Excavatoare Volvo si Hanomag, cilindri compactori Bomag, autoincarcatoare frontale cu capacitate intre 3,5 si 5,5 m3 Volvo si Caterpilar, buldoexcavatoare Volvo, platforme pentru transport greu tip Faymonville de 35t si 75t.