Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r104580lari/corsarul-rosu.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722
Tir Parking – Corsarul Rosu – Betoane si agregate, transport aerian, cartier rezidential, materiale de constructii

Tir Parking

Parcare securizata

Toată lumea devine frustrată când caută locuri de parcare, dar atunci când conduci un vehicul cu 18 roți, găsirea unui loc pentru a lua o pauză sau pentru a parca peste noapte poate fi descurajantă. Asta pentru că intotdeauna numarul de șoferi de camion pe drum în orice moment, va fi mai mare decat numarul de locuri de parcare disponibile. Atunci cand vine vorba si de sigurata, atat a vehiculelor cat si a marfurilor transportate, problema devine cu adevarat reala. Km 30 al autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, cu acces imediat din ambele sensuri ale acesteia, plaseaza parcarea Corsaru Rosu in punctul ideal atat pentru stationarea peste noapte cat si pentru pauzele de drum obligatorii. Distanta fata de intrarea in oras sau fata de nodul reprezentata de intersectia A1 cu Centura bucuresti este parcursa in 10-15 minute. Spatiile de servicii din zona (benzinarie, service auto, vulcanizare), sunt un real ajutor in cazul opririlor neprogramate (avarii, situatii de urgenta, etc). Cu o suprafata totala de de aproape 3Ha, obiectivul poate gazdui simultan pana la 300 de vehicule de mare tonaj. Aceasta, impreuna cu paza si supravegherea permanente, reprezinta conditiile ideale pentru siguranta marfurilor, parcarea long term, sau pentru organizarea de evenimente.
Puteti consulta aici lista de preturi.


Pe măsură ce șoferii de camion continuă să concureze pentru locuri sigure pentru a parca, piața ar putea foarte bine să rezolve o mare parte din deficitul de parcare alături de guvern. Programele guvernamentale inovatoare, aplicațiile și site-urile de parcare mobile și alianțele cu expeditorii ar fi doar începutul.